Selasa, 17 Januari 2012

GAMBAR AHLI CLUB DRIFT KEMAMAN..






salam 1 malaysia utk semua pembaca bloq...hehhehe skrg n aku nk tukar bloq aku n kepada bloq club aku club trend motorsport..hehehehhehe lpas n ape2 hal aku akan masuk kan n hebohkan dibloq ini...baru la senang member yg baru nk join club aku n..heheheh club n adalah club sukan lasak drift di area kemaman.....club ini ditubuhkan pada akhir thun 2011..ahli club skrg seramai 20 org lbih...aku akan masuk kan sdikit gmbr2 awok2 aku k...malas dh aku nk taip n...ln kli plok k..hehehhe salam semua..

Ahad, 13 Mac 2011

Mula kerje........

Assalamualaikum...Sy dh lme x update blog n tp ari n tiba2 rase nk update je my blog.....hehhehehehe sy bru je abis stdy di (KTB) pd bulan 6 thun 2010 lps...abis 2 sy cuba la cri kerje di sekitar kemaman n..msa 2 mmg pyh la nk dpt keje, sy ato je resume kt kopony kt kmn n tp xdpt2....sy pn tggu2 la smpai la bln 11 2011 sy dpt la stu keje dkt kdai komputer kt kmn n...kdai mne biarlah rahsia..sy keje kt s2 xla lme sgt..kerja dlm 1 bulan lebih je pas2 out coz xpuas aty dgn bos kdai 2..dh la gaji murah sruh wak keje byk..ade ke ptut g pc fair 3 ari ckp nk bg elaun tp xdpt2 pn..dh la ltih g pc fair 2...aku crita n sje je..klu korg semua dpt kerje ngan bos yg ok bgus la..tp klu dpt keje ngan bos mcm kt aku keje dulu n aku showkan baik korg bhnti je keje s2....byk agi tmpt ln klu nk keje....ok lps aku out dri s2 aku dpt s2 kerja dgn ketengah sbg pengurus MID...aku pn ape lg terima la kerje 2..skrg aku pn kerja la dgn ketengah...kerje mmg relex r on9 je sokmo keje aku..hehehhe gaji die tawarkan pn ok gak la..leh la wak bli beras 2..ehhehehe ok la aku xthu nk taip ape dh n..k ln kli aku update lg blog n..thaz kpd kwn2 bloger yg sudi singah di blog aku n....k bye2 semua.....

Khamis, 22 April 2010

sedikit video2 ery n ain k...lyn la semua..
video

salam semua kwn2 bloq aku..hehhhe sory la lme aku x update bloq aku n..skrg n aku bz la byk sgt assgmet la..biasa la sem last dh..besday aku bru je lps 2 besday aku thun n pling aku happz sgt tau ..aku syg semua kwn2 aku yg smbut besday aku..hehehe...aku jugak mendapat hadiah tau iaitu gitar kapok ..hehhehe aku happy sgt thaz a.adam n a.ijak k...

Ahad, 7 Februari 2010

Kehidupan aku.

Selamat pagi semua...ari n aku bgun smbyg subuh n xleh nk tdo dh..korg thu x knpe sbabnye kol 8 aku ade kls...hehe klu tdo cofirm xsdr dh..hehehhe n ade msa blh la update blog yg dh lme xupdate n..huhuhu ini aku nk kongsi satu lirik lagu nasyid kt korang semua..lagu n dinyayi kn oleh rabbani..klu didgr pagi2 best btul tau..tenang je rsa tau...

Intifada
by Rabbani

Merdu lafaz syahdu
Jiwa pun merindu
Merakam rasa kalbu
Gemersiknya lagu
Angin kota cahaya
Bertiup berarak
Kencang meredah maya
Hanya untuk dia

( korus 1 )
Bangkit segar seirama
Meluruskan rentak safnya
Riuh-rendah basah lidah
Kalam wahyu mewangi di taman

( korus 2 )
Oh... semerbak harum bingkisan an-nur
Berterbangan tinggi ke intifada
Oh merentas misi risalah suci
Mewangikan taman yang dicemari

Gema siang malam
Alunan suara
Burung turut menyanyi
Zikir tidak henti
Lunak diukir seni
Halus menghiasi
Persada alam ini
Hidup tidak mati

( ulang korus 1 & 2 & 2 )
Masihkah punya bicara
Menjalinkan yang terpisah
Semarak terus berusaha
Pastinya ia akan berjaya

( ulang korus 2 & 2 )

Ahad, 31 Januari 2010

video hyper band

video
N time buat persembahan di ekspo...kami bawakn 4 lgu....n lgu yg pertama *penantian yang tertunda*


video
ini adalah lgu kedua iaitu medley..l